Varför WordPress

In WordPress by crille0 Comments

WordPress till din hemsida

WordPress är ett modernt publiceringsverktyg som på bara några år har gått från att vara ett bloggverktyg till att bli plattformen för miljoner hemsidor runt om i världen. Miljontals bloggar och hemsidor använder idag WordPress då det kan räknas till ett av de populäraste publiceringsverktygen på marknaden. Dess användarvänlighet är slående vilket innebär att den som kan hantera Microsoft Word kommer utan problem kunna ta sig igenom WordPress.

 

Användarvänlig hemsida i WordPress

Utöver den lättnavigerade plattformen finns det ett flertal tillägg (s.k. plugins) att använda sig av. Dessa plugins gör det ännu enklare för dig att skapa och administrera din hemsida. Tack vare den öppna källkoden som WordPress är byggt på så uppmuntras utvecklare att dela med sig av sina framtagna plugins, vilket ger dig möjligheten att personalisera din WordPress hemsida med funktioner efter dina behov och önskemål.

Det finns otroligt många plugins, både gratis och som kostar en slant.
Tex så har vi codecanyon.net som är en marknadsplats för dom som bygger plugins där dom kan sälja dessa. Där finns tusentals riktigt bra som man har stor nytta av och vissa som man kanske inte har så stor nytta av i sin verksamhet men fortfarande bra wordpress plugins.

Leave a Comment