Förstår ert företagutan krångel.

Precis som varje kund är unik, är varje uppdrag unikt. För oss är det en självklarhet att din WordPress hemsida ska spegla din verksamhet.

Webbplatsens utseende och innehåll utformas för att passa just dig, dina besökare, dina önskemål och behov. Alla hemsidor som produceras av Webbsajt24 är responsiva (följsamma i alla enheter) och har så varit i flera år.

Alla kunder har olika förutsättningar och olika budgetar, det är självklart att ta hänsyn till det och anpassa produktionen därefter, med bibehållen professionalism. Det är det fina med WordPress. Allt går att anpassa.

Tryggt, snabbt och korrekt

Med min erfarenhet från över 100 projekt samt det ständiga suget efter ny kunskap kan du vara trygg och säker på att din WordPress hemsida från webbsajt24 håller hög kvalitet och den senaste tekniken. Vi gillar effektivitet och skjuter inget till morgondagen som kan göras idag. Svarstider på mail är korta och överenskomna deadlines hålls garanterat.

Även det du inte visste att du behövde beställa finns med i leveransen av en WordPress hemsida från Webbsajt24!

När fakturan kommer är den ingen överraskning utan exakt enligt överenskommelse.

Sökmotoroptimering i fokus

Stort fokus i vårt arbete ligger på sökmotoroptimering för fler besökare till hemsidan och ökad konvertering. Du får hjälp att förstå hur Google ”tänker”!

Vi ger dig en bra och tydlig WordPress hemsida som leder trafik till dig och som besökarna har lätt att navigera på eftersom vi lägger stor vikt på din hemsidas struktur.

Du erhållen en lathund tidigt i projektet och vi förklarar också hur du själv kan fortsätta arbetet med din webbplats efter lanseringen för att ytterligare påverka din hemsidas ranking. Självklart kan vi göra det arbetet åt dig om du vill!

Google Analytics är ett gratis verktyg som kopplas på till din site så du kan lära dig mer om dina besökare och deras beteende på din hemsida.

Användarvänlighet och tydlig struktur

En bra webbplats får besökaren att stanna, agera, återkomma och rekommendera den vidare till andra.

Hemsidans innehåll måste vara tydligt strukturerat, man måste hitta det man söker oavsett var man hamnar på sajten och webbplatsen bör bete sig som man förväntar sig för att besökare inte ska bli förvirrade och då lämna din webbplats.

Som besökare ska man förstå vad som erbjuds, hur man hittar det och sedan vill vi att de ska agera som ni önskar med t.ex. beställning, kontakt eller annat.

Dessutom är din nya webbplats lätt för dig att sköta!